основана 1992

В запитването си имате 0 стоки на обща стойност 0.00 лв.  •   Оформяне »

Каталог с резервни части

ДВИГАТЕЛИ
ЛОДКИ И ЯХТИ
|

Съобщения и събития

 

Висококачествена противообрастваща боя марка "SEAJET" High-quality antifouling paint brand "SEAJET"

публикувано на 24.03.2023 г.
Снимка на новина Японският производител Chugoku Marine Paints (CMP) е със над сто годишен опит в предлагането в световен мащаб на морски бои и покрития за корпуси на кораби, моторни и ветроходни яхти и лодки. Иновации и високи японски технологии са в основата на разработване и производство на продукти с висок клас против замърсяване на водите. Ежегодно в различни сез... // продължение »

 

Мирна, Здрава и Успешна Нова 2023 година!

публикувано на 06.01.2023 г.

 

Честита, здрава, щастлива и успешна 2022 година!

публикувано на 30.12.2021 г.
Снимка на новина Измина една не лека година, в която се учихме да разберем пандемията и да се нагодим към Ковид, който промени живота ни, промени правилата в ежедневието ни. Но ….. обичта към морето и свободата, която ни дава съприкосновението с него, чувството за лекота, необятност, сливането с природата са движещите сили, които ни помагат да се съхраним и да се за... // продължение »

 

Весела Коледа! Здрава, Щастлива и Успешна Нова 2021 Година!!!

публикувано на 23.12.2020 г.
Снимка на новина Приключваме 2020 година, която бе изпълнена с трудности, хаотичност, неразбории, но все пак не се отказахме, намирахме верен път, правилни решения, за да продължим на пред! Благодарим на всички клиенти, доставчици, партньори за доверието!!! Благодарим, че продължавате да ползвате услугите на фирмата за доставка на части, консумативи, оборудване , ... // продължение »

 
1 до 15 (общо 19)
Стр. 1 / 51234>>>-20% с Еконт