основана 1992

В запитването си имате 0 стоки на обща стойност 0.00 лв.  •   Оформяне »

Каталог с резервни части

ДВИГАТЕЛИ
ЛОДКИ И ЯХТИ
|

Регистриране

За да можете да изпращате запитвания за продукти през нашия сайт, е необходимо да се регистрирате. Моля попълнете коректно и изчерпателно следните полета:

Потребителско име: Проверка?!
Парола за достъп:  
Повторете паролата:  
   
Име и фамилия:  
Телефон за контакт:  
E-mail:  
Населено място:  
 
Научете още »

Важна информация
Защитата на личната сфера на потребителя на нашата интернет страница е важна за нас! За Вас като потребител са в сила следните условия за защита на данните:

Събиране и обработка на лични данни
Лични данни се събират само при регистрацията за персонализирани услуги, като например изработване на оферта.При използване на личните данни Вие се съгласявате с горепосоченото събиране и обработка. Вашите данни от регистрацията могат да бъдат електронно обработвани с цел отговор на запитвания, молби за информация, оферти и др в съответствие с нуждите. Личните данни се съхраняват за определено време, за да може и по-уместно да се отговаря на допълнителни запитвания. След това личните данни се изтриват и с цел оценяване се събират само данни, свързани със задачата.

Предаване на лични данни
Събраните лични данни се използват само според нуждите за оформянето на електронните услуги, както е посочено по-горе. Освен това данните не се предават на трети лица.

Моля, обърнете внимание:
Можем да изпратим информация на потребител само, ако сте приели електронното съхраняване.

Информация:
По всяко време можете да отмените декларацията си за съгласие, като ни пишете на електронната поща office@bulmer-boats.com

 
 
 
   
-20% с Еконт